top of page
ROBUST-HANNAHDEBEIR-0256.jpg

OVER ONS

Al meer dan 35 jaar beire goeie frieten

Bij een frituur wil je een "snelle hap", geen slowfood. Frituur Den Beir stelt een beiresnelle bediening dan ook op de eerste plaats. "Haast en spoed is zelden goed", zegt men, maar daarin bewijzen wij het tegendeel. Naast snelheid, dragen we kwaliteit en service nauw aan het hart.


"Wat je zelf doet, doe je beter", en daarom bereidt Karin haar gerechten nog steeds zelf. Combineer dat met een perfecte product- en voedselkennis en je weet dat je niet moet twijfelen over je bestelling. Heb je een voedselintolerantie? Karin weet meteen wat je wel en - vooral - niet mag eten. Ook met allergenen hoef je niet in te zitten. Laat het ons weten en we bakken de snacks apart om contaminatie tegen te gaan. Onze zelfbereide stoofvlees en goulash zijn zelfs vrij van allergenen.


Juist omdat we - zoals elke zichzelf en zijn klanten respecterende ondernemer - service en kwaliteit voorop stellen moeten we ook enkele bewuste keuzes maken. Daarom aanvaarden we enkel 's middags telefonische bestellingen en starten we geen online besteldienst. Dit komt de service, snelheid en kwaliteit alleen maar ten goede!

En dan nu, op naar Den Beir!

TEAM DEN BEIR

ROBUST-HANNAHDEBEIR-0086.jpg

​Verse en kwaliteitsvolle maaltijden prepareren voor jou en je steeds perfect geven wat je wilt, dat doet Karin al meer dan 35 jaar. Zo'n opgave kan ze natuurlijk niet alleen volbrengen. Achter haar staat een gemotiveerd team. Dankzij de persoonlijke opleiding van Karin, maar zeker ook hun enorme inzet, geniet jij van de beste frietjes van Eeklo en omstreken. Alle liefde die ze erin steken, verdienen ze dubbel en dik terug.

ONZE DIENSTEN

ROBUST-HANNAHDEBEIR-0234.jpg

Frituur

We hebben een uitgebreid en divers aanbod, met één constante: kwaliteit en service! Je vindt gegarandeerd je favo(f)riete snack. Ter plaatse eten of meenemen, het kan allemaal!

Schermafbeelding 2022-09-10 om 22.08.31.png

Foodtruck

Organiseer je een evenement of een privéfeest? Huur dan onze foodtruck in!

Mail naar frituurdenbeir@telenet.be voor alle informatie of een offerteaanvraag.

frituur - fastfood - foodtruck

bottom of page